Bericht versturen
Thuis

Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited

China Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited certificaten
China Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited certificaten
Jeviens DE recevoir les doigts D essais, Je-suis très satisfait, c est très bien

—— ESTI-Vorming

Beste Alice, De machines werken goed nu. Dank u voor uw steun en geduld om onze problemen op te lossen en ons zeer nuttige suggesties in onderhandeling te geven. Werkelijk een goede samenwerking.

—— TUV het Rijnland Pvt. Ltd

Beste Stuiver, Wij waarderen werkelijk aan het kopen van Pego-Groep verscheidene jaren, komen alle producten met goede kwaliteit amd gemakkelijke verrichting.

—— LIA-Beperkte Laboratoria

Ik heb de de lentehamers ontvangen, zijn zij groot!

—— BSH-Groep

Ja werden wij de sondes en onze ingenieurs als hen. Dank.

—— Gamma Illumination PTY Ltd

de de lentehamer kijkt goed en werkt boete

—— Sigmaconnectiviteit

Dit moet bevestigen de orde goed is geweest - ontvangen en allen is in goede orde. Mag ik u voor uw zeer professionele dienst danken. Dit is een prettige transactie geweest.

—— Gallaghergroep

절연강도 시험기 잘 받았습니다. 빠른 배송에 감사드리며 차후 또 다른 제품구입시 연락드리겠습니다.

—— 유진코퍼레이션에 황동익입니다.

Ik verzend deze e-mail om u te laten weten dat wij de 2 schepen met het kaliberbepalingscertificaat ontvangen. Ik zou u voor de kwaliteit van de schepen en voor uw goed werk willen danken. Ik kan niet wachten om met u aan andere onderwerpen te werken.

—— Brandt France

We kunnen bevestigen dat het zeer goed werkt! dank u voor de goede kwaliteit van de apparatuur.

—— PPC (Griekenland)

Ik ben online Chatten Nu

Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited

1 2 3 4 5
Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited
Fabriek Meeting Room productielijn Third-Lab Calibration Certificates (CNAS) Customer Show
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Pegomeetapparaat
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%

Pego Electronicsis opgericht door PEGO GROUP in 2011, een professionele hightech onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling, marketing en service van elektronische testapparatuur.Onze bedrijfsvoering omvat IEC60061-3-meters voor lampkappen en -houders,UL498/VDE0620/BS1363-1-meters voor stekker en stopcontact, sondes met IP-code IEC61032, UL-sonden, vlamtoetsapparatuur, glow-wire-toetsapparatuur, tracking-indexapparatuur, naaldvlamtoetsapparatuur,grondweerstandstester, isolatieweerstandstester, hypotester, temperatuurkamer, waterdichte testapparatuur, stofkamer, veerhamer, slingerhamer, testapparatuur voor valvaten, testvaten, ESD-pistool,overspanningsgenerator, goniofotometer, integratie bol, spectroradiometer, stroomvoorziening en etc. Daarnaast kunnen we aangepaste service te bieden.

 

Tegenwoordig hebben we verschillende productielijnen in China, we hebben geavanceerde technologie en machines ingevoerd om de meters te maken om hoge precisie te behouden,en gebruik de wereldberoemde merkcomponenten om de apparatuur betrouwbaarder te makenWe beloven dat de klanten de hoogwaardige producten binnen de kortst mogelijke tijd kunnen krijgen, en we kunnen de kalibratiecertificaten van het derde laboratorium leveren als de klant dit vraagt.De producten van Pego zijn wereldwijd verkocht., en wordt veel gebruikt in laboratoria, productielijnen, QC en R & D-afdelingen met de kenmerken van hoge precisie, eenvoudige bediening, humanisering en goede prestaties.

 

Om een betere gebruikerservaring te bieden met een betere kwaliteit en een betere prijs is het motto van Pego.en zoeken naar een betere testoplossing voor onze gebruikers.

Contactgegevens
Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited

Contactpersoon: Ms. Penny Peng

Tel.: +86-18979554054

Fax: 86--4008266163-29929

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)