Bericht versturen
Thuis Productenhet materiaal van de milieutest

Geperforeerde Kamer iec60598-1 van de Metaal Thermische Test Bijlage van het de Trekkingsbewijs van de Bijlaged de Dubbele Laag

China Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited certificaten
China Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited certificaten
Jeviens DE recevoir les doigts D essais, Je-suis très satisfait, c est très bien

—— ESTI-Vorming

Beste Alice, De machines werken goed nu. Dank u voor uw steun en geduld om onze problemen op te lossen en ons zeer nuttige suggesties in onderhandeling te geven. Werkelijk een goede samenwerking.

—— TUV het Rijnland Pvt. Ltd

Beste Stuiver, Wij waarderen werkelijk aan het kopen van Pego-Groep verscheidene jaren, komen alle producten met goede kwaliteit amd gemakkelijke verrichting.

—— LIA-Beperkte Laboratoria

Ik heb de de lentehamers ontvangen, zijn zij groot!

—— BSH-Groep

Ja werden wij de sondes en onze ingenieurs als hen. Dank.

—— Gamma Illumination PTY Ltd

de de lentehamer kijkt goed en werkt boete

—— Sigmaconnectiviteit

Dit moet bevestigen de orde goed is geweest - ontvangen en allen is in goede orde. Mag ik u voor uw zeer professionele dienst danken. Dit is een prettige transactie geweest.

—— Gallaghergroep

절연강도 시험기 잘 받았습니다. 빠른 배송에 감사드리며 차후 또 다른 제품구입시 연락드리겠습니다.

—— 유진코퍼레이션에 황동익입니다.

Ik verzend deze e-mail om u te laten weten dat wij de 2 schepen met het kaliberbepalingscertificaat ontvangen. Ik zou u voor de kwaliteit van de schepen en voor uw goed werk willen danken. Ik kan niet wachten om met u aan andere onderwerpen te werken.

—— Brandt France

We kunnen bevestigen dat het zeer goed werkt! dank u voor de goede kwaliteit van de apparatuur.

—— PPC (Griekenland)

Ik ben online Chatten Nu

Geperforeerde Kamer iec60598-1 van de Metaal Thermische Test Bijlage van het de Trekkingsbewijs van de Bijlaged de Dubbele Laag

Perforated Metal Thermal Test Chamber IEC60598-1 Annex D Double Layer Draught Proof Enclosure
Perforated Metal Thermal Test Chamber IEC60598-1 Annex D Double Layer Draught Proof Enclosure Perforated Metal Thermal Test Chamber IEC60598-1 Annex D Double Layer Draught Proof Enclosure

Grote Afbeelding :  Geperforeerde Kamer iec60598-1 van de Metaal Thermische Test Bijlage van het de Trekkingsbewijs van de Bijlaged de Dubbele Laag

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: PEGO
Certificering: Third-lab calibration certificate
Modelnummer: Pg-TML
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD4500-USD8000
Verpakking Details: Elk ingepakt in een houten geval
Levertijd: 30 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Gedetailleerde productomschrijving
standaard: IEC60598.1 bijlage D Materiaal: geperforeerde meta
Toepassing: Luminaire Garantie: 12 Maanden
Hoog licht:

Milieu testkamer

,

Temperatuur vochtigheid testkamer

Iec60598-1 die het trekking-Bewijs van de bijlage dubbel-Laag Bijlage door Geperforeerd Metaal wordt gemaakt


1. Inleiding
De trekking-bewijs bijlage wordt ontworpen volgens IEC60598.1-bijlage D. De grootte van trekking-bewijs bijlage kan worden aangepast. Het wordt toegepast op thermische test van luminaire in de omstandigheden van normale bedrijfsvoering en abnormale verrichting. Is de trekking-bewijs bijlage rechthoekig, met een dubbele huid op bovenkant en aan kant minstens drie, en met een stevige basis. De dubbele huiden zijn apart van geperforeerd metaal, uit elkaar geplaatste ongeveer 150mm, met regelmatige perforaties van 1mm tot 2mm diameter, die over 40% van het gehele gebied van elke huid bezetten. Bij de bovenkant van bijlage zal opzette een plafondplaat of een demonteerbare hangende steun met een haak om luminaire bij het plafond te bevestigen. Bij de bodem van kant van bijlage inhamgat voor draadverbinding zal installeren. Omwille van installeer luminaire, rust de bijlage met een steekproefhouder uit, vanaf de norm, wordt de 2 laag zwarte stevig-raad toegepast om luminaire in onderzoek te bevestigen.
 
 

2. Specificatie

buitenshell structuur dubbele laag rechthoekige die structuur, door 1mm koud staal tot plaat (zwarte matte verf) wordt gemaakt
Buitengrootte 2100*2100*2150mm (klantgericht)
Binnengrootte 1800*1800*2000mm (klantgericht)
Uit elkaar geplaatst interval 150mm
Deurstructuur enige, dubbele (naar buiten open) laag, 1800mm*800mm
Opening ф1mm - ф2mm
Ventilatietarief 40%±0.5%
Frametype Bladmateriaal, effect het vormen, om ventilatietarief niet te beïnvloeden
Oppervlaktedeklaag zwarte matte verf
triplex met matte verfgrootte 2500mm*2500mm*15mm (L*W*Thickness)
Plafond opzettende raad 600mm*600mm (L*W die), met zwarte matte verf met een laag bedekken
Installatieplaat 0.6~1.0m (regelbare hoogte,), samengestelde raad met zwarte matte verf, laten verticaal toe of horizontaal installeren luminaire, houten lijst: 600*500mm, keuren aluminium het opheffen goed.
Thermische plakken Φ15X1, latten

 

3. Het Certificaat van de derde-laboratoriumkaliberbepaling

 Geperforeerde Kamer iec60598-1 van de Metaal Thermische Test Bijlage van het de Trekkingsbewijs van de Bijlaged de Dubbele Laag 0

De Bijlaged trekking-Bewijs van CEI 60598 bijlage

De volgende aanbevelingen verwijzen naar de bouw en het gebruik van geschikte een trekking-bewijs bijlage voor luminaires, zonodig voor de tests van normale en abnormale verrichting. De alternatieve bouw voor trekking-bewijs bijlagen is geschikt als men vaststelt dat de gelijkaardige resultaten worden verkregen.

 

1. Is de trekking-bewijs bijlage rechthoekig, met een dubbele huid op bovenkant en aan minstens drie kanten, en met een stevige basis. De dubbele huiden zijn van geperforeerd die metaal, ongeveer 150 mm, met regelmatige perforaties van 1 mm aan 2 mm-diameter apart uit elkaar wordt geplaatst, die ongeveer 40% van het gehele gebied van elke huid bezetten.
2. De interne oppervlakten zijn geschilderd met een matte verf. De drie belangrijkste interne afmetingen zijn elk minstens 900 mm. Er zal een ontruiming van minstens 200 mm tussen de interne oppervlakten en om het even welk deel van grootste luminaire zijn waarvoor de bijlage wordt ontworpen.
NOTA: Als het wordt vereist om twee of meer luminaires in een grote bijlage te testen, zou de zorg moeten worden genomen dat de straling van één luminaire niet een ander kan beïnvloeden.

3. Er is een ontruiming van minstens 300 mm boven de bovenkant van de bijlage en rond de geperforeerde kanten. De bijlage is bij een plaats tegen trekkingen en plotselinge veranderingen in luchttemperatuur die zo ver mogelijk wordt beschermd; het is ook beschermd tegen bronnen van stralingshitte.

4. Luminaire in onderzoek wordt geplaatst zo ver weg mogelijk van de zes interne oppervlakten van de bijlage. Luminaire wordt opgezet (behoudens de vereisten van 12.4.1 en 12.5.1) zoals in de de dienstomstandigheden.
5. Luminaire voor het directe bevestigen aan een plafond of een muur zou aan een opzettende oppervlakte moeten worden bevestigd bestaand uit een hout of houten-vezelraad. Een non-combustible isolerend materiaal wordt gebruikt als luminaire niet geschikt is om op een brandbare oppervlakte op te zetten. De raad is 15 mm aan 20 mm dik, en breidt niet minder dan 100 mm (maar bij voorkeur niet meer dan 200 mm) voorbij de normale projectie van het gladgemaakte overzicht van luminaire uit. Er is een ontruiming van minstens 100 mm tussen de raad en de interne oppervlakten van de bijlage. De raad is geschilderde zwarte met een matte niet-metalen verf.
Luminaire voor hoek-bevestigt wordt bevestigd in een hoek bestaand uit twee raad, elk die aan de voorafgaande vereisten voldoen.
Een derde raad wordt vereist als luminaire in een verticale hoek onmiddellijk onder een gesimuleerd plafond moet worden bevestigd.
Luminaires zullen niet het reces veroorzaken om temperaturen te bereiken die waarschijnlijk zullen veroorzaken een gevaar of brandrisico en de naleving wordt gecontroleerd door de volgende test.
In een nis gezette luminaires worden opgezet in een testreces, die uit een opgeschort plafond bestaan, waarbovenop een rechthoekige doos met verticale kanten en horizontale bovenkant is.
Het opgeschorte plafond wordt gemaakt van een dikke poreuze de houten-vezelraad van 12 mm, waarin het geschikte openen voor luminaire is gemaakt. De houten-vezelraad zal minstens 100 mm buiten de projectie van luminaire op deze raad uitbreiden. De verticale kanten van de doos worden van 19 mm dik gelamineerd hout en de bovenkant van dikke poreuze die de houten-vezelraad gemaakt van 12 mm strak aan de kanten wordt verzegeld.
a) Luminaires voor het in een nis zetten in plafonds met het thermische het isoleren materiële behandelen
Luminaire verzegelde doos met thermisch isolerend die materiaal strak aan buiten de doos wordt gepast. De thermische isolatie zal aan twee dikke lagen van 10 cm van steenwol met een coëfficiënt van thermisch weerstandsvermogen van 0,04 W (m.K) gelijkwaardig zijn. De dunnere lagen kunnen worden gebruikt wanneer het hebben van een hoger thermisch weerstandsvermogen. De thermische weerstand van de testdoos zal in elk geval minstens 5 m2 K/W. zijn.
B) Luminaires voor het in een nis zetten in plafonds maar niet geschikt om met thermisch isolerend materiaal te behandelen
Voor in een nis gezette luminaires van deze soort, zal het testreces van dezelfde materialen zoals hierboven beschreven zijn.
De kanten en de bovenkant van de doos zullen die van luminaire overeenkomstig de instructies worden uit elkaar geplaatst van de fabrikant van luminaire worden voorzien. Als geen het uit elkaar plaatsen wordt gespecificeerd, zal de verzegelde doos luminaire allen rond raken.
Als luminaire wordt voorzien van afzonderlijke delen voorgenomen voor in een nis gezette steun, (bijvoorbeeld, met afzonderlijke lampbijlage en de bijlage van het controletoestel), zal het testreces als één enkel vakje worden geconstrueerd waarnemend de fabrikantenaanbevelingen voor het minimum uit elkaar plaatsen tussen delen en de binnenkant van het reces (zie Figuur D.1). Waar het uit elkaar plaatsen tussen delen niet (punt a van Figuur D.1) wordt gespecificeerd, zullen de afzonderlijke testrecessen voor elk deel worden gebruikt.

Contactgegevens
Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited

Contactpersoon: Ms. Penny Peng

Tel.: +86-18979554054

Fax: 86--4008266163-29929

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)